Ga naar hoofdinhoud

Wil je naar Japan maar heb je vragen?

Laat ons u helpen!

Wij zijn zeer ervaren Japanreizigers en hebben bovendien veel kennis van - en contacten in - de reiswereld. Wij kunnen u dus helpen met het boeken van de voordeligste en comfortabelste vluchten naar Tokyo, maar bijvoorbeeld ook met een meet en greet met een echte geisha. Neem contact met ons op als we u van dienst kunnen zijn.

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ:

Meer dan sushi!

“Ik lust geen sushi, hoe moet dat nou??” Nou, maakt u zich maar geen zorgen! De Japanse keuken is een van de meest veelzijdige én meest gezonde ter wereld.

Echt voor elk wat wils

In Japan is er een enorme keuze aan ‘keukens’ en gerechten. Elke streek heeft zo zijn eigen specialiteiten of variaties op een gerecht. Het ontdekken van de Japanse keuken is een belevenis op zich en voor veel mensen dé reden om naar Japan te reizen.

Onze favorieten

Enkele van onze favorieten zijn ramen (een bouillon boordevol ingrediënten naar keuze), okonomiyaki (een soort gevulde hartige pannenkoek, aan tafel bereid) en yakiniku (vlees gegrild aan tafel, die je eet gewikkeld in groente). Maar eigenlijk is (bijna) alles lekker en bijzonder. Japans ontbijt, dat is even wennen, maar wel een ervaring met al die prachtige bakjes en schaaltjes.

Allergieën?

Heeft u allergieën of speciale wensen? Wij zorgen ervoor dat u kaartjes meekrijgt waarin in het Japans staat wat uw allergieën of wensen zijn. Wel zo handig!

Boek een Kookworkshop of Foodtour

Wilt u door een insider meegenomen worden in de geheimen van de Japanse keuken? Boek dan een kookworkshop of foodtour. U leert dan net die dingen die u anders niet zou weten of ontdekt dan net dat heerlijke gerecht dat u anders misschien niet zou (durven) kiezen.

Back To Top