Skip to content

Wij verzorgen graag jouw reis naar Japan!

Wij zijn Joan, Liesbeth en Hans en wij zijn zeer enthousiaste Japanspecialisten. Wij kunnen je niet alleen helpen met het reserveren van comfortabele vluchten, accommodaties en vervoer, maar we adviseren je graag over wat je waar kunt beleven. Neem dus contact met ons op voor informatie of inspiratie voor jouw reis naar Japan, of voor een offerte.

Wij zijn Joan, Liesbeth en Hans en wij zijn zeer enthousiaste Japanspecialisten. Wij kunnen je niet alleen helpen met het reserveren van comfortabele vluchten, accommodaties en vervoer, maar we adviseren je graag over wat je waar kunt beleven. Neem dus contact met ons op voor informatie of inspiratie voor jouw reis naar Japan, of voor een offerte.

Wat je kunt verwachten van een reis naar Japan met Best of Japan? Onze reizigers delen hun ervaringen in hun reviews en laten het je zien!

Alle reviews bekijken of zelf een review schrijven? Dat kan in Google of bij Rondreis.nl.

Schitterende reis, fantastisch geregeld!

Met Best of Japan een prachtige reis door Japan van 4 weken samengesteld. Mooie afwisseling van steden en natuur, actief en relaxt. De Japanse cultuur én de organisatie door Best of Japan maakte het tot een zen reis. Aanrader!

Slechts een woord voor de organisatie : Perfect

Best of Japan heeft voor ons op maat een rondreis samengesteld die ons van Tokyo, via prachtige natuurgebieden naar Kanazawa, Kyoto en Osaka bracht. Alles was perfect georganiseerd. Prachtige bestemmingen, leuke tours, top hotels . Bovendien steeds standby en bereikbaar ingeval van problemen.

In één woord: geweldig!

Samen met Best of Japan hebben we dit jaar een reis uitgewerkt. We hebben gekozen voor de highlights van Tokyo, Kyoto, Hiroshima en Osaka, maar ook was er ruimte voor de “Japanse Alpen”, eilandjes, wandel en fietstochten in de natuur. De voorbereiding, samenwerking, uitvoering en de reis zelf waren in een woord GEWELDIG!

Super persoonlijk en echt op maat

100% tevreden met de reis. Hans dacht goed mee en heeft ons echt geholpen om het beste uit de reis te halen. Het voelde super persoonlijk en echt op maat gemaakt. We hebben Japan echt leren kenen. We kunnen niet wachten om nog een keer terug te mogen en ook dan zullen wij zeker het via Best of Japan laten regelen!

Authentiek en ongeëvenaard

Toen onze zoon in Japan ging studeren was dit een mooie aanleiding om hem te bezoeken, gecombineerd met een rondreis. Met kennis van zaken, oog voor detail en persoonlijke aandacht heeft Hans een geweldige reis samengesteld. Van het culinaire Osaka naar het serene Koyasan, van het imponerende Hiroshima naar het culturele Kyoto en het sneeuwwitte Kanazawa, met een zinderende finale in Tokyo. Wat een belevenis: authentiek en ongeëvenaard.

Huwelijksreis Japan: 100% goed geregeld

Voor onze huwelijksreis hebben wij een prachtige reis laten samenstellen door Hans. Hans luisterde echt goed naar onze wensen. Zijn suggesties en alternatieve reisopties maakte de reis veel beter dan wij oorspronkelijk bedacht hadden. Dankjewel voor deze fantastische reis! Het was alles wat wij hadden durven dromen!

Fenomenale rondreis Japan

Een fenomenale rondreis gemaakt van 23 dagen door Japan. Alles was tot in de puntjes geregeld. De enige keer dat een treinkaartje ontbrak in het welkomst pakket werd het snel en goed opgelost; de lokale contactpersoon kwam zelf het ontbrekende treinkaartje naar het hotel brengen.

Prachtige rondreis door Japanspecialist

Bedankt Hans, je hebt een prachtige reis voor ons samengesteld. We hebben genoten en kunnen Best of Japan van harte aanbevelen aan mensen die Japan willen bezoeken en die waarde hechten aan alle extra’s die jullie voor ons hebben verzorgd. Net dat beetje meer wat deze reis zo bijzonder heeft gemaakt.

Tot in de puntjes uitgewerkt

Wij zijn met een groep van 5 man naar Japan toe geweest met Best of Japan. We hebben een geweldig georganiseerde reis gehad met alles tot in de puntjes uitgewerkt. Als iets niet helemaal duidelijk was werd het binnen een paar uur opgelost. Ik raad deze organisator aan voor iedereen die naar Japan toe wil.

Fantastische ervaring in Japan

Een fantastische ervaring gehad in Japan mede door het goed opgezette reisplan van Best of Japan. Zeker een aanrader om middels dit reisbureau een reis naar Japan te plannen.

GA DIRECT NAAR:

EILANDEN:

085 - 004 6606
info@bestofjapan.nl
Back To Top