Ga naar hoofdinhoud

Wil je naar Japan maar heb je vragen?

Laat ons u helpen!

Wij zijn zeer ervaren Japanreizigers en hebben bovendien veel kennis van - en contacten in - de reiswereld. Wij kunnen u dus helpen met het boeken van de voordeligste en comfortabelste vluchten naar Tokyo, maar bijvoorbeeld ook met een meet en greet met een echte geisha. Neem contact met ons op als we u van dienst kunnen zijn.

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ:

Best of Japan en duurzaamheid

Reizen verrijkt. Contact met andere culturen en leefwijzen verbreedt je blik op hoe de wereld in elkaar zit. Kweekt begrip die er misschien eerst niet was. Maar wij mogen onze ogen niet sluiten voor de soms negatieve gevolgen van reizen en toerisme. Soms gaat de authenticiteit van bestemmingen verloren, wint commercie het van cultuur. En dan is er natuurlijk ook de CO2 uitstoot en de impact hiervan op het klimaat. Best of Japan neemt deze negatieve effecten serieus en probeert een positieve bijdrage te leveren.

CO2 compensatie door Best of Japan

Best of Japan kiest waar mogelijk voor accommodaties en excursies met een groen label op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast compenseren wij 50% van de CO2 uitstoot van uw reis (vluchten, accommodaties, lokaal transport, activiteiten). Wij doen dit via South Pole, een organisatie die projecten opzet met het doel CO2 uitstoot te reduceren en op lokaal niveau een positieve bijdrage te leveren.

Wat kunt u doen?

Door middel van een vrijwillige bijdrage kunt u zelf ook bijdragen aan de CO2 compensatie van uw reis. In onze reisvoorstellen vertellen wij u hier meer over. Ons doel is ervoor te zorgen dat toekomstige generaties ook mooie reizen kunnen maken!

Back To Top