Ga naar hoofdinhoud

Wil je naar Japan maar heb je vragen?

Laat ons u helpen!

Wij zijn zeer ervaren Japanreizigers en hebben bovendien veel kennis van - en contacten in - de reiswereld. Wij kunnen u dus helpen met het boeken van de voordeligste en comfortabelste vluchten naar Tokyo, maar bijvoorbeeld ook met een meet en greet met een echte geisha. Neem contact met ons op als we u van dienst kunnen zijn.

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ:

In al die jaren dat wij Japan aanbieden zijn er geen twee reizen hetzelfde geweest. Elke reiziger heeft zijn specifieke wensen, voorkeuren, interesses, budget, beschikbare tijd, etcetera. En dat vinden wij juist zo leuk: de reis samenstellen die het beste bij ú past.

Maatwerk op basis van uw wensen

Wij starten altijd met een ‘wensgesprek’. Dat kan telefonisch, bij ons op kantoor, of op een andere handige locatie. Op basis van uw wensen gaan wij aan de slag en maken wij samen met onze Japanse partners een reisvoorstel. U krijgt het reisvoorstel per email toegestuurd en vervolgens bespreken wij het met u en passen wij het waar nodig aan. Na uw akkoord ontvangt u het definitieve reisplan en onze factuur. U betaalt slechts 15% van de reissom aan. De overige 85% betaalt u 6 weken voordat u op reis gaat.

Uw reispapieren

Zo’n zes weken voordat u naar Japan vertrekt, ontvangt u van ons uw reispapieren en alle benodigde reisinformatie. Indien gewenst nemen wij dit nog eens telefonisch met u door.

Tijdens uw reis

Tijdens uw reis is ons support-team 24/7 bereikbaar voor vragen of om eventuele problemen op te lossen.

Eenmaal weer thuis

Na uw reis nemen wij contact met u op om uw ervaringen te horen. Dit helpt ons om ons product en onze service weer verder te verbeteren.

Back To Top