Skip to content

Wij verzorgen graag jouw reis naar Japan!

Wij zijn Joan, Liesbeth en Hans en wij zijn zeer enthousiaste Japanspecialisten. Wij kunnen je niet alleen helpen met het reserveren van comfortabele vluchten, accommodaties en vervoer, maar we adviseren je graag over wat je waar kunt beleven. Neem dus contact met ons op voor informatie of inspiratie voor jouw reis naar Japan, of voor een offerte.

Wij zijn Joan, Liesbeth en Hans en wij zijn zeer enthousiaste Japanspecialisten. Wij kunnen je niet alleen helpen met het reserveren van comfortabele vluchten, accommodaties en vervoer, maar we adviseren je graag over wat je waar kunt beleven. Neem dus contact met ons op voor informatie of inspiratie voor jouw reis naar Japan, of voor een offerte.

Bij Best of Japan kun je je ultieme Japan-reis samenstellen. Wij bieden geen standaardroutes aan, maar gaan met je in gesprek, luisteren naar je wensen en stellen dan de Japan-reis samen die precies bij jouw wensen past. Geheel op maat en met authentieke ervaringen. Zodat je Japan écht leert kennen en geheel ontzorgd een onvergetelijke reis beleeft.

Hoe wij te werk gaan en je Japan-reis samenstellen?

1. Reisvoorstel aanvragen

De eerste stap! Je vraagt een reisvoorstel bij ons aan. Dit is geheel vrijblijvend.

2. Kennismaking

We nemen binnen twee werkdagen contact met je op om een gesprek in te plannen. Dat kan telefonisch, via Teams of Zoom, bij ons op kantoor, bij jou thuis of op een andere locatie die voor jou handig is.

Om een reis samen te kunnen stellen die je verwachtingen overtreft, willen we je graag leren kennen. Waarom wil je naar Japan? Wat vind je belangrijk tijdens je reis? Gaat je voorkeur uit naar Westerse hotels, slapen in een ryokan of overnachten in een tempel bij de monniken? Hoe meer we weten, hoe passender de reis wordt.

japan reis samenstellen
japan reis samenstellen

3. Wij gaan je Japan-reis samenstellen

Ons team van Japan-experts gaat voor je aan de slag. Samen met onze lokale Japanse partners stellen we je Japan-reis samen. Uiteraard op basis van jouw wensen, maar ook op basis van onze eigen ervaringen. We hebben namelijk al vele reizen naar Japan gemaakt en kennen daardoor de plekken, activiteiten en overnachtingen die we voor je uitzoeken (en weten ook wat er juist niet bij je past).

Je krijgt het reisvoorstel met een prijsindicatie per mail toegestuurd, samen met een uitgebreide toelichting. Zo weet je precies waarom we bepaalde keuzes hebben gemaakt.

4. Wat vind je ervan?

Nadat je het voorstel met je reisgenoten hebt besproken, horen we graag (telefonisch of per mail) wat je ervan vindt. Wat zijn je vragen en opmerkingen? Op basis van je feedback passen we waar nodig het voorstel aan, net zo vaak totdat je reis helemaal naar wens is.

5. Het definitieve reisplan

Wanneer je helemaal tevreden bent, ontvang je van ons het definitieve reisplan, onze reisvoorwaarden en de factuur voor de aanbetaling. Het resterende deel van je reissom betaal je zes weken voordat je op reis gaat.

6. Wij regelen het voor je

We gaan alle reisonderdelen voor je inboeken. Van de overnachtingen tot de Japan Rail Pass en/of je autohuur, en van alle bijzondere activiteiten tot privétransfers. Ook kunnen we de vluchten voor je verzorgen. Wij regelen het allemaal. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van de voorpret!

Japanspecialist Liesbeth
Japan reis samenstellen

7. Goed voorbereid op reis: praktisch

Een aantal weken nadat je je reis hebt geboekt, ontvang je van ons een informatiedocument. Hierin staat alle praktische informatie over het reizen in Japan. Denk aan welke reisdocumenten je nodig hebt, hoe het reizen met de trein in zijn werk gaat en of je een creditcard nodig hebt. Ook geven we je nuttige (en leuke!) informatie over fooi geven en de o zo belangrijke etiquette in Japan. Zo ga je goed voorbereid op reis.

8. Vlak voor vertrek

Zo’n vier weken voordat je naar Japan vertrekt, ontvang je van ons je reispapieren en alle benodigde reisinformatie. Voordat je op reis gaat nemen wij dit graag ook telefonisch met je door, zodat alles duidelijk is en je zelf ook je laatste vragen kunt stellen.

9. Japan ontdekken

Het is eindelijk zover: je gaat een van de meest bijzondere landen ter wereld ontdekken! Een aantal dagen nadat je in Japan bent aangekomen sturen we je een kort berichtje om te checken of alles in orde is. Is iets niet duidelijk of loop je ergens tegenaan? We horen het graag. Ons supportteam ter plaatse is 24/7 bereikbaar voor het beantwoorden van je vragen en het oplossen van eventuele problemen.

10. Na je reis

Na je reis nemen wij contact met je op om te horen wat je van je reis vond. Hoe gedetailleerder (en eerlijker!) je feedback, hoe beter. Dit helpt ons om onze reizen en service continu te verbeteren. We vinden het ook altijd leuk om reviews, reisfoto’s of reisverhalen van onze reizigers te ontvangen, zodat we toekomstige reizigers samen kunnen inspireren.

Japan ontdekken

Samen met onze specialisten je Japan-reis samenstellen?

Enthousiast geworden? En ben je er klaar voor om samen met onze specialisten je eigen Japan-reis samen te stellen? Bekijk onze (voorbeeld)reizen naar Japan, vraag vrijblijvend je reisvoorstel aan, bel of mail ons.

GA DIRECT NAAR:

EILANDEN:

085 - 004 6606
info@bestofjapan.nl
Back To Top