Skip to content

Wij verzorgen graag jouw reis naar Japan!

Wij zijn Joan, Liesbeth en Hans en wij zijn zeer enthousiaste Japanspecialisten. Wij kunnen je niet alleen helpen met het reserveren van comfortabele vluchten, accommodaties en vervoer, maar we adviseren je graag over wat je waar kunt beleven. Neem dus contact met ons op voor informatie of inspiratie voor jouw reis naar Japan, of voor een offerte.

Wij zijn Joan, Liesbeth en Hans en wij zijn zeer enthousiaste Japanspecialisten. Wij kunnen je niet alleen helpen met het reserveren van comfortabele vluchten, accommodaties en vervoer, maar we adviseren je graag over wat je waar kunt beleven. Neem dus contact met ons op voor informatie of inspiratie voor jouw reis naar Japan, of voor een offerte.

Best of Japan bestaat uit een team van specialisten, die allemaal dezelfde passie voor Japan met elkaar delen. Wij zijn echte Japan-experts, en organiseren alleen reizen naar Japan. Iedereen in ons team is vele keren in Japan geweest, sommigen hebben er gewoond, of wonen er nog. Daarom kunnen wij ons dé expert in reizen naar Japan noemen.

Hans - Japanspecialist

Hans – Japanspecialist

Bevlogen ondernemer in de reisbranche met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van organiseren van reizen. Toen Hans voor het eerst naar Japan ging was hij gelijk verkocht. Hij werd verliefd op dit prachtige land, de heerlijke Japanse keuken, de omotenashi cultuur en de geweldig mooie natuur. Sinds die eerste keer werd het zijn passie om heel Japan te ervaren en wordt hij in Nederland als “Japanexpert” gezien in de reisbranche

Joan - Japanspecialist

Joan – Japanspecialist

Reisjournalist, auteur van Time to Momo en reisexpert voor Best of Japan. Joan is al sinds 1987 actief binnen de reisbranche. Zij heeft, net als Hans, veelvuldig in Japan gereisd en kent Japan op haar duimpje. Toen ze voor het eerst kennis maakte met Tokyo, wist ze dat dit niet de laatste keer zou zijn. Door haar ervaring als auteur en journalist heeft ze, als voorbereiding op haar eerste reis, zo’n beetje alles gelezen op het gebied van Japan en kent ze het land als geen ander.

Liesbeth - Japanspecialist

Liesbeth – Aziëspecialist / klantenservice

Ook Liesbeth is vanaf 1987 werkzaam in de reisbranche. Als Aziëspecialist heeft zij door de jaren zowel Japan als de landen er omheen uitvoerig uitgeplozen en bezocht. “De perceptie van de klant is jouw realiteit” is haar credo. Vandaar ook dat ze erg onder de indruk was van de Japanse klantenservice en gastvrijheid toen ze voor het eerst naar Japan reisde. In Japan zeggen ze ook wel お客様は神様です, wat vertaald kan worden als “De klant is God”.  Liesbeth past  de begrippen die ze in Japan geleerd heeft toe, in haar functie als reisspecialist voor Best of Japan.

Fleur - Japanspecialist

Fleur – Reisspecialist ín Japan

Fleur maakt onderdeel uit van het lokale team van reisspecialisten in Japan dat voor Best of Japan werkt. Fleur heeft een Bachelor’s in Japans en woont sinds 2015 in Tokyo. Ze kent de stad op haar duimpje en is sinds 2013 actief in de reisbranche, waarbij ze rondreizen organiseert in Japan. Als klein meisje trok Japan haar al, dus het was een droom die uitkwam toen zij in 2015 fulltime in Japan kon gaan wonen en passie voor Japan echt kon gaan beleven.

Hoe het allemaal begon…

Toen wij jaren geleden mijn neef en zijn Japanse vrouw en kinderen gingen opzoeken in Tokyo, hadden wij nooit kunnen bedenken hoeveel indruk Japan op ons zou maken. Was het de bijzondere cultuur? De prachtige natuur? De ongeëvenaarde keuken? De vaak bizarre dingen die je ziet en meemaakt? Eén ding is in elk geval zeker: Japan is uniek en staat garant voor een unieke reiservaring! Het land van de geisha’s, de tempels en tradities. Maar ook van de supersnelle shinkansen en hypermoderne technologie. Van de sushi, yakitori en ramen. Van de wereldsteden en pittoreske dorpjes. Inmiddels zijn we vele keren door Japan gereisd, maar zelfs voor ons is er altijd weer iets nieuws te ontdekken wat je nergens anders vindt. Je móet er gewoon geweest zijn!

Wij kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan!

Hans en Joan – Best of Japan

GA DIRECT NAAR:

EILANDEN:

085 - 004 6606
info@bestofjapan.nl
Back To Top