Ga naar hoofdinhoud

Wil je naar Japan maar heb je vragen?

Laat ons u helpen!

Wij zijn zeer ervaren Japanreizigers en hebben bovendien veel kennis van - en contacten in - de reiswereld. Wij kunnen u dus helpen met het boeken van de voordeligste en comfortabelste vluchten naar Tokyo, maar bijvoorbeeld ook met een meet en greet met een echte geisha. Neem contact met ons op als we u van dienst kunnen zijn.

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ:

Als u reist wilt u zorgeloos kunnen genieten. En wij begrijpen dat het vanwege de corona-pandemie op dit moment ook best spannend kan zijn om een reis te boeken. Daarom wil Best of Japan u maximale zekerheid en flexibiliteit bieden, zowel voordat u op reis gaat, als tijdens uw reis en zelfs na terugkomst.

Onze garantie

  • Flexibele boekings- en annuleringsvoorwaarden: Best of Japan hanteert flexibele en klantgerichte voorwaarden. Zo kunt u in de regel tot 6 weken voor vertrek kosteloos annuleren of omboeken. Tijdens het boekingsproces wordt u over de exacte voorwaarden geïnformeerd.
  • Volledige en uitgebreide informatie: wij informeren u over alle zaken die relevant zijn voor uw vakantie in Japan, zoals inreisvoorwaarden, corona-regels ter plaatse, klimaat, etcetera, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
  • 24/7 support: mocht u tijdens uw reis vragen hebben of hulp nodig hebben, dan zijn onze teams in Nederland en Japan 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele problemen op te lossen. Een geruststellend idee!
  • Best of Japan is aangesloten bij ANVR, SGR, SGR Zakelijk/Retail en het Calamiteitenfonds

ANVR

ANVR is de branchevereniging van de reissector. Best of Japan is lid van ANVR en hanteert de ANVR-reizigersvoorwaarden die met de Consumentenbond zijn overeengekomen. Soms wijkt Best of Japan hiervan af, maar dat is dan altijd ten gunste van de reiziger. U wordt hier in het boekingsproces over geïnformeerd.

Bekijk de ANVR-brochure

Stichting Garantiefonds Reisgelden

SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) zorgt ervoor dat u als reiziger ervan verzekerd bent dat uw vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Best of Japan is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl.

Calamiteitenfonds

Alle door Best of Japan aangeboden reizen vallen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument in geval van een calamiteit (een deel van) uw reissom terugkrijgt en indien nodig wordt gerepatrieerd. Zie ook: www.calamiteitenfonds.nl

 

Back To Top