Ga naar hoofdinhoud

Wil je naar Japan maar heb je vragen?

Laat ons u helpen!

Wij zijn zeer ervaren Japanreizigers en hebben bovendien veel kennis van - en contacten in - de reiswereld. Wij kunnen u dus helpen met het boeken van de voordeligste en comfortabelste vluchten naar Tokyo, maar bijvoorbeeld ook met een meet en greet met een echte geisha. Neem contact met ons op als we u van dienst kunnen zijn.

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ:

Historische Food Tour Kyoto met gids Wilt u ervaren en proeven wat Kyoto te bieden heeft nadat de zon onder is gegaan? Dan is dit een tour voor u! Een lokale gids neemt u mee naar hun favoriete plekjes op een tour waarbij u zich een weg eet (en drinkt) door enkele van Kyoto’s beste restaurants die wat meer verscholen liggen. U kunt kiezen tussen een Deluxe Food Tour, een Superior Food Tour, of een Standard Food Tour.
Info aanvragen

Kyoto was gedurende 1.200 jaar de keizerlijke hoofdstad van Japan. Hierdoor werd het ook het centrum van de eetcultuur zoals in veel andere landen waar koningen de inspiratie zijn geweest voor grote keukens zoals de wereldberoemde Franse gangenmenu’s. Kyoto is vooral beroemd om de kaiseki keuken, de Japanse versie van gangenmenu’s. Kaiseki wordt traditioneel geserveerd tijdens de theeceremonie, maar later werd het een populaire eetstijl.

De traditionele keuken van Kyoto

Tijdens deze tour leert u meer over de Japanse traditie en geschiedenis tijdens een stop in een museum, bezoekt u een yuba (tofu huid) specialist, en luncht u in een traditioneel restaurant in een van de mooiste wijken van Kyoto.

Volg onze gids tijdens deze historische en zeer interessante food tour die wat meer van de gebaande paden af gaat. U bezoekt niet alleen de meer verscholen plekken in Kyoto, die zonder ervaren gids niet te boeken zijn. Ook leert u alles over de Japanse keuken en, specifiek waarom de cuisine van Kyoto zo bijzonder is en meer waardevolle informatie over de eetcultuur in deze bijzondere stad.

Gesneden Kobe beef met eetstokjes en saus

Ontdek Kyoto ‘by night’

Na zonsondergang komt Kyoto tot leven. Wellicht ziet u wat maiko of geisha die zich haasten om naar hun volgende afspraak te gaan. Tijdens een avond wandeling met onze gids leert u Kyoto van een andere kant kennen.

Deze tour kan eventueel worden geboekt met een optionele upgrade met Kobe Beef. Of trakteer uzelf op een uitzonderlijke diner ervaring waarbij u geniet van Kyoto’s uitgebreide kaiseki diner.

Met eventuele allergieën en dieetwensen kan rekening worden gehouden.

Back To Top