Ga naar hoofdinhoud

Wil je naar Japan maar heb je vragen?

Laat ons u helpen!

Wij zijn zeer ervaren Japanreizigers en hebben bovendien veel kennis van - en contacten in - de reiswereld. Wij kunnen u dus helpen met het boeken van de voordeligste en comfortabelste vluchten naar Tokyo, maar bijvoorbeeld ook met een meet en greet met een echte geisha. Neem contact met ons op als we u van dienst kunnen zijn.

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ:

Tonijnveiling in Tokio
Izakaya Extravanganza met gids en tonijn veiling Volg onze expert naar deze geheime Izakaya en maak een tonijnveiling van dichtbij mee. Een unieke ervaring voor mensen die alles uit hun Japan reis willen halen.
Info aanvragen

Een avond om nooit te vergeten

U wordt tijdens de Izakaya Extravaganza vergezeld door een professionele gids die u meeneemt naar een Izakaya in Noord-Oost Tokyo die nog onbekend is bij toeristen. Onze gids kent de eigenaren van het restaurant, en deelt deze bijzondere plek graag met u. We hebben twee opties. U kunt kiezen voor de all-you-can-eat-and-drink (inclusief alcohol) optie, of de à la carte optie als u een kleinere eter en/of drinker bent. Welke je ook kiest, u zult zeker een onvergetelijke avond in Tokyo hebben! Dit is een unieke ervaring die door maar weinig mensen is gedeeld.

Staff-bij-de-Izakaya-Extravaganza-Tokio
Menu-Izakaya-Extravaganza-Tokio

Wat staat er op het menu?

Het menu omvat (maar is niet beperkt tot) diverse tonijn gerechten, ramen noedels, nikujaga, kara-age, en yakitori. Het drankenmenu omvat (maar is niet beperkt tot) bier, wijn, sake, shochu, cocktails, frisdranken. Er is ook een vegetarisch-vriendelijke optie beschikbaar.

Back To Top