Ga naar hoofdinhoud

Wil je naar Japan maar heb je vragen?

Laat ons u helpen!

Wij zijn zeer ervaren Japanreizigers en hebben bovendien veel kennis van - en contacten in - de reiswereld. Wij kunnen u dus helpen met het boeken van de voordeligste en comfortabelste vluchten naar Tokyo, maar bijvoorbeeld ook met een meet en greet met een echte geisha. Neem contact met ons op als we u van dienst kunnen zijn.

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ:

7-daagse skitrip in de Japanse Alpen Voor echte ski liefhebbers is deze skivakantie in Hakuba in de Japanse Alpen een echte must. Volgens kenners is de sneeuw nergens zo goed ter wereld als in Japan. Ze noemen de sneeuw daar niet voor niks Japow. Zie het met uw eigen ogen en beleef de ski trip van uw leven.
Info aanvragen

Hakuba is een dorp in de Japanse Alpen, net buiten de stad Nagano, waar in 1998 de Olympische Winterspelen werden gehouden. Hakuba is een wintersportcentrum en omvat berg resorts met plekken om te skiën, snowboarden en wandelen. Het Hakuba Skispringstadion, gebouwd voor de Spelen van 1998, ligt aan de voet van het Happo-one resort. Hakuba dorp biedt een levendige après-ski scene en heerlijke warmwaterbronnen om uw vermoeide spieren er in no-time weer bovenop te helpen.

Dag 1: Vertrek vanuit Tokyo

U neemt de bus vanuit Tokyo naar Hakuba. De bus vertrekt pas ’s middags dus u heeft ’s ochtends nog tijd om Tokyo te ontdekken.

Om 15.05 uur vertrekt de bus naar Hakuba. De bus is de snelste en fijnste manier om in Hakuba te komen. U komt om 20.18 uur aan in het centrum van de stad.

Uw accommodatie is ofwel op loopafstand (standaard optie) van het busstation, of biedt een gratis shuttle bus om u op te pikken (wordt van tevoren geboekt).

Dag 2 – 6: Geniet van uw vijf-daagse skipas

U heeft 5 volledige vrije dagen om te skiën of snowboarden met uw 5-daagse Hakuba Valley Pass.

Hakuba heeft de steilste pistes van de 600 skigebieden in Japan en is zelf de thuisbasis van zeven resorts, die de enorme Olympische Ski Jump Stadion omringen. Consistente poedersneeuw op vele uitdagende afdalingen in Hakuba maakt dit gebied een hoge prioriteit bestemming voor serieuze skireizigers in Japan. De kenmerkende kleine dorpssfeer van dit vakantieoord is een andere belangrijke trekpleister. De groeiende populariteit onder skiërs en snowboarders over de hele wereld is een bewijs van zijn charme.

Enkele feiten over Hakuba

Nachtskiën: Ja, tot 21.00 uur ’s avonds
Maximale hoogte (m): 1.831
Verticale stijging (m): 1.071
Moeilijkheidsgraad (begin/int/adv): 35% / 40% / 25%
Langste parcours (m): 8.000
Aantal banen/lopen: 77
Aantal liften en gondels: 100

Dag 7: Hakuba – Tokyo

’s Ochtends om 7 uur neemt u de bus terug naar Tokyo. Voor het ontbijt raden wij u aan om de dag van tevoren wat snacks te kopen in een van de buurtwinkels in de stad. U komt om 12.15 uur aan in Tokyo.

De drukste kruising ter wereld in Shibuya, Tokio
Back To Top