Ga naar hoofdinhoud

Wil je naar Japan maar heb je vragen?

Laat ons u helpen!

Wij zijn zeer ervaren Japanreizigers en hebben bovendien veel kennis van - en contacten in - de reiswereld. Wij kunnen u dus helpen met het boeken van de voordeligste en comfortabelste vluchten naar Tokyo, maar bijvoorbeeld ook met een meet en greet met een echte geisha. Neem contact met ons op als we u van dienst kunnen zijn.

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ:

3-daagse tour Deze tour voert u terug in de tijd en in de voetsporen van feodale landheren uit Edo-tijdperk ontdekt u de een van de beroemde ‘Five Routes’.
Info aanvragen

Ga terug in de tijd en ontdek de historische Nakasendo Trail, een van de ‘Five Routes’ uit het Edo tijdperk. Feodale landheren reisden over deze 540 kilometer lange postroute tussen Kyoto en Tokyo en overnachtten onderweg in een van de 69 stationsstadjes. Het Kiso district huisvest elf van deze stadjes en een van de vier checkpoints, Kiso Fukushima Checkpoint, en is erin geslaagd de sfeer uit de Edo periode te behouden. Bezoekers kunnen overnachten in een van de traditionele guesthouses en shoppen en eten in historische huizen en gebouwen.

Dag 1: U komt in de middag aan in Kiso Fukushima en kunt de rest van de middag besteden om de omgeving alvast een beetje te verkennen. Na 3 uur ’s middags kunt u in uw accommodatie inchecken en genieten van de faciliteiten of een dip in een ‘onsen’, een Japans warmwaterbad. ’s Avonds wordt een traditionele Japanse maaltijd geserveerd.

Dag 2: Vandaag begint uw Nakasendo Trail avontuur en wandelt u van Magome naar Tsumago, een van de meest beroemde delen van deze historische postroute. U gaat eerst met de trein van Kiso Fukushima naar Nakatsugawa en daar vandaan met de bus naar Magone. Het traject van Magone naar Tsumago is 8 km lang. U ervaart u de serene schoonheid van Japans natuur, wandelt langs geweldig gerestaureerde stationsstadjes en loopt door bossen en langs de huizen en velden van de locals.

Dag 3: Vandaag kunt u nog een mooie wandeling maken van circa 8 km van Yabuhara naar Narai-Yuku. Na terugkomst kunt u het stadje Kiso Fukushima verder ontdekken, met de gerestaureerde huizen uit het Edo tijdperk, de Kouzen-ji tempel met een van de grootste rotstuinen van Azië en het Fukushima Checkpoint museum. Verwen tenslotte uw vermoeide benen in Kiso’s openbare voetenbad.

Nakasendo Trail - 3 dagen
v.a. € 495 p.p.o.b.v. 2 personen per kamer

INBEGREPEN:

  • 2 overnachtingen
  • 2x ontbijt
  • 2x diner
  • Lokaal transport
Back To Top