Ga naar hoofdinhoud

Wil je naar Japan maar heb je vragen?

Laat ons u helpen!

Wij zijn zeer ervaren Japanreizigers en hebben bovendien veel kennis van - en contacten in - de reiswereld. Wij kunnen u dus helpen met het boeken van de voordeligste en comfortabelste vluchten naar Tokyo, maar bijvoorbeeld ook met een meet en greet met een echte geisha. Neem contact met ons op als we u van dienst kunnen zijn.

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ:

4-daagse tour U gaat ‘Off-the-beaten-track’ wandelen door een mysterieus landschap van uitzonderlijke schoonheid en u kunt baden in een natuurlijke warmwaterbron. Deze tour is tevens een roadtrip over het UNESCO World Heritage eiland Yakushima.
Info aanvragen

Met deze trip ontdekt u het meest beroemde UNESCO World Heritage eiland Yakushima. Met uw huurauto rijdt u gemakkelijk het eiland rond, in uw eigen tempo. Indien gewenst kan de route ook met het openbaar vervoer worden afgelegd. Deze reis is perfect geschikt voor de actieve wandelaar en de meer avontuurlijke reiziger die graag ‘off-the-beaten-track’ wil reizen. Yakushima is een eiland vol mysterie en avontuur, met werkelijk fantastische wandelroutes en adembenemende landschappen.

Kagoshima – Yakushima

Dag 1: Vandaag reist u met de high speed ferry naar Yakushima. De overtocht duurt circa 2.5 uur. U gaat aan land bij Miyanoura Port, waar uw huurauto op u staat te wachten en u kunt beginnen aan uw autorondreis op dit magische, als UNESCO World Heritage aangeduide eiland

Wandeltocht Shiratani Unsui Gorge

Dag 2: Vandaag wacht een bos van gigantische, oude cedarbomen op u. Rijd naar Shiratani Unsui Gorge en geniet van prachtige, serene wandelpaden die zich door het eeuwenoude bos slingeren. Locals zeggen dat het op Yakushima 35 dagen per maand regent, dus alles, van de gigantische bomen waarvan de takken zich tot de hemel strekken, tot de rotsen die door de lage struiken steken, is bedekt met een deken van prachtig groen mos. Deze mystieke sfeer inspireerde Ghibli tot het maken van de beroemde animatiefilm Princes Mononoke.

Wandeltocht Jomonsugi

Dag 3: Na het ontbijt rijdt u naar Arakawa Trailhead, waar uw ‘hike’ begint. U loopt over de Anbo Trail (7.8 km – 2.5 uur) en vervolgens over de Okabu Trail (2.8 km – 3 uur). U zult merken dat na verloop van tijd u betoverd raakt door de epische uitzichten en onwerkelijke schoonheid van Yakushima’s oerbos. Het hoogtepunt van de route is de Jomonsugi, een spectaculaire Japanse cedarboom waarvan gezegd wordt dat het de oudste boom van Japan is. Experts schatten dat Jomonsugi ergens tussen 2200 en 7200 jaar oud is.

Miyanoura Port (Yakushima) – Kagoshima

Dag 4: Vandaag is uw laatste dag op Yakushima. U heeft nog tijd om van enkele andere hoogtepunten te genieten voordat u teruggaat naar Kagoshima. Rijd met de klok mee het eiland rond naar Hirauchi Kaichu Natural Onsen, een natuurlijke warmwaterbron gelegen naast de oceaan. Het is een onvergetelijke ervaring om te badderen in de ‘onsen’ terwijl de golven van de oceaan naast je tegen de kust beuken. De volgende stop is Ohko-no-Taki Waterfall, een visueel prachtige dubbele waterval dat 88 meter naar beneden stort in een natuurbad. Rijd vervolgens door naar Yakushima Lighthouse, dat in 1897 werd gebouwd en meer lijkt op een kerk dan een vuurtoren. De opvallende witte kleur is een prachtig contrast met de levendige kleuren van hara omgeving. Uw roadtrip eindig in Miyanoura Port, waar u uw huurauto inlevert en met de high speed ferry terugvaart naar Kagoshima.

Yakushima Island
v.a. € 1.245,- p.p.o.b.v. 2 personen per kamer

INBEGREPEN:

  • High Speed ferry Kagoshima – Miyanoura Port (Yakushima) v.v.
  • Autohuur Yakushima, inclusief verzekeringen
  • 3 overnachtingen, 3x ontbijt
  • Indien u verblijft in ★★★★★ Sankara Hotel tevens 3x diner
Back To Top