Ga naar hoofdinhoud

Wil je naar Japan maar heb je vragen?

Laat ons u helpen!

Wij zijn zeer ervaren Japanreizigers en hebben bovendien veel kennis van - en contacten in - de reiswereld. Wij kunnen u dus helpen met het boeken van de voordeligste en comfortabelste vluchten naar Tokyo, maar bijvoorbeeld ook met een meet en greet met een echte geisha. Neem contact met ons op als we u van dienst kunnen zijn.

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ:

Food tour Osaka met gids Wilt u ervaren en proeven wat voor lekkers Osaka te bieden heeft nadat de zon onder is gegaan? Dan is dit een tour voor u! Een lokale gids neemt u mee naar hun favoriete plekjes op een tour waarbij u zich een weg eet (en drinkt) door enkele van Osaka’s beste restaurantjes op de street food scene van ‘Japan’s Kitchen’. U kunt kiezen tussen een Deluxe Food Tour, een Superior Food Tour, of een Standard food tour.
Info aanvragen

Wilt u ervaren en proeven wat voor lekkers Osaka te bieden heeft nadat de zon onder is gegaan? Dan is dit een tour voor u! Een lokale gids neemt u mee naar hun favoriete plekjes op een tour waarbij u zich een weg eet (en drinkt) door enkele van Osaka’s beste restaurantjes op de street food scene van ‘Japan’s Kitchen’.

Osaka Food Tour programma

Osaka is beroemd om de goede gourmet scene, en Osakanen hebben een voorliefde voor heerlijke hartige hapjes in kleine, gespecialiseerde tentjes. De gids neemt u mee naar een markt, foodie paradijs Dotonbori, en een van die gebieden met kleine steegjes. Geen Engels menu, geen probleem, want naast het vertellen van onderhoudende verhalen over de Japanse keuken, cultuur en het dagelijks leven, zal de gids ook uw vertaler zijn tijdens deze onvergetelijke tour langs de beste delicatessen van Osaka!

De volgende gebieden staan op het programma:

Kuromon: als je wilt weten wat ze in Osaka graag eten, is de markt van Kuromon een must-see. Alle Japanse delicatessen zijn er verkrijgbaar, en ja, u zult wat kleine hapjes proberen om de eetlust op te wekken.

Dotonbori district: Dotonbori is de hemel voor fijnproevers, met veel kleine restaurantjes waar vooral verrukkelijke snacks worden geserveerd. Je eet je een weg door dit doolhof van Osaka’s beste hapjes.

Hozenji Yokocho: u kunt hier bijzondere foto’s maken bij een piepklein overdekt wandelpad met kleine traditionele Japanse eettentjes die het beste bezocht worden met iemand die Japans spreekt en de regels begrijpt. Als u hier ook wilt eten, geef dit dan aan tijdens het boeken zodat wij u een passende prijsopgave kunnen doen en kunnen reserveren.

Voorbeeld van het eten tijdens een Osaka food tour met gids

Wat staat er op het menu?

Het menu altijd worden aangepast aan al uw dieetbeperkingen en/of voorkeuren.

Een paar voorbeelden van waar u van kunt genieten tijdens deze Food Tour:

★ senbei crackers op de markt

★ yakitori

★ kushikatsu

★ okonomiyaki

★ een vleesspecialiteit

★ een gefermenteerde specialiteit

★ (optioneel) in Hozenji yokocho: wagyu yakiniku

★ een glas sake dat goed past bij het eten

★ een typisch Japanse cocktail

★ een Japans dessert

Back To Top