Ga naar hoofdinhoud

Wil je naar Japan maar heb je vragen?

Laat ons u helpen!

Wij zijn zeer ervaren Japanreizigers en hebben bovendien veel kennis van - en contacten in - de reiswereld. Wij kunnen u dus helpen met het boeken van de voordeligste en comfortabelste vluchten naar Tokyo, maar bijvoorbeeld ook met een meet en greet met een echte geisha. Neem contact met ons op als we u van dienst kunnen zijn.

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ:

4-daagse fietstour Tijdens deze 70 km lange fietsroute fietst u over indrukwekkende hangbruggen rond de Japanse Binnenzee van eiland naar eiland. U start in Imabari op Shikoku en fietst naar Onomichi op het hoofdeiland Honshu. De Shimanami Kaido fietsroute is bij uitstek geschikt voor de meer actieve reiziger, die ervan houdt in de natuur te zijn.
Info aanvragen

Imabari

Dag 1: Uw startpunt is Imabari, bekend vanwege de scheepsbouwindustrie en het prachtige kasteel. Imabari Castle is één van de drie Japanse ‘Kastelen aan de zee’ en biedt een spectaculair uitzicht over de Japanse (Seto) Binnenzee en de vele eilandjes. U kunt vanmiddag op uw gemak Imabari en omgeving ontdekken voordat u morgen aan uw fietstocht begint.

U verblijft in het Imabari Urban Hotel, perfect gelegen op 1 minuut lopen van Imabari Station.

Imabari – Ikuchi Island

Dag 2: Vandaag fietst u 37 km over de Shimanami Kaido fietsroute, die diverse eilanden via indrukwekkende hangbruggen met elkaar verbindt. U zult versteld staan van de schitterende uitzichten als u het azuurblauwe water van de Japanse Binnenzee oversteekt. Er zijn een aantal prachtige uitkijkpunten, tempels en heiligdommen waar u kunt stoppen om uw benen even wat rust te gunnen. Bent u een zoetekauw, proef dan enkele van de vele smaken ijsjes die onderweg verkrijgbaar zijn.

U overnacht in Ryokan Tsusui, een gezellige, kleine typisch Japanse accommodatie. Gasten kunnen genieten van een groot gezamenlijk warmwaterbad met een panoramisch uitzicht.

Ikuchi Island – Onomichi

Dag 3: Vandaag staan de laatste 33 km van de Shimanami Kaido op het programma. U komt aan in het leuke kustplaatsje Onomichi, dat zijn oude charme heeft weten te behouden. U kunt genieten van een heerlijke kom Onomichi ramen en een wandeling maken over de Temple Walk, een pad dat 25 tempels en heiligdommen met elkaar verbindt.

U overnacht in Hotel Cycle, een charmant hotel gehuisvest in een gerenoveerd pakhuis aan het water. Hotel Cycle is een modern, hip en eclectisch hotel en een stijlvol interieur op slechts 5 minuten lopen van Onomichi Station.

Shimanami Kaido fietsroute
v.a. € 625,- p.p.o.b.v. 2 personen per kamer

INBEGREPEN:

  • 3 overnachtingen
  • 3x ontbijt, 1x diner
  • 2 dagen cross bike huur van Imabari naar Onomichi, inclusief verzekering
  • bagage transfer service van Imabari naar Onomichi (1 stuks bagage p.p.)
  • gedetailleerde routebeschrijving

Optioneel bij te boeken: Engelssprekende lokale gids

Back To Top