Ga naar hoofdinhoud

Wil je naar Japan maar heb je vragen?

Laat ons u helpen!

Wij zijn zeer ervaren Japanreizigers en hebben bovendien veel kennis van - en contacten in - de reiswereld. Wij kunnen u dus helpen met het boeken van de voordeligste en comfortabelste vluchten naar Tokyo, maar bijvoorbeeld ook met een meet en greet met een echte geisha. Neem contact met ons op als we u van dienst kunnen zijn.

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ:

De grenzen van Japan zijn lange tijd gesloten geweest voor buitenstaanders. Hierdoor heeft de cultuur van Japan zich zodanig weten te ontwikkelen dat het eigenlijk nergens anders mee te vergelijken is. Leer de kunst en cultuur kennen met deze prachtige reizen, korte tours en excursies.

Ontdek de Japanse cultuur met onze meerdaagse tours en dagexcursies

Naoshima & Teshima: ‘Kunst eilanden’

3-daagse tour De fantastische musea met moderne kunst en de architectuur en landschapskunst geven de op zich al prachtige eilanden Naoshima & Teshima een magische en uniek karakter. U ontdekt ze per e-bike!
Lees meer

Theeworkshop in Uji

Rondleiding Uji met gids met thee workshop Voor thee liefhebbers is deze rondleiding een echte must. Niet alleen kunt u zelf thee en andere producten met theesmaak proeven. U kunt zelfs uw eigen thee maken. Ontdek deze parel van Japan, verscholen achter de Uji rivier op steenworp afstand van Kyoto.
Lees meer

Maiko meet and greet

Ontdek de wereld van de geisha's in Kyoto Wilt u achter de sluiers van Kyoto gluren en de Japanse cultuur intens ervaren tijdens uw verblijf in Japan? Wat is er Japanser dan een geisha of maiko te ontmoeten? Leer alles over deze levende kunstobjecten tijdens de maiko meet & greet.
Lees meer

Ontdek Kyoto in 1 dag

Dagexcursie in Kyoto met gids Waan u even in een andere wereld en dompel u onder in de cultuur van Kyoto. Onze Nederlands sprekende gids zorgt dat u compleet in de watten wordt gelegd en alle hoogtepunten ervaart die deze geweldige stad te bieden heeft.
Lees meer
Back To Top