Ga naar hoofdinhoud

Wil je naar Japan maar heb je vragen?

Laat ons u helpen!

Wij zijn zeer ervaren Japanreizigers en hebben bovendien veel kennis van - en contacten in - de reiswereld. Wij kunnen u dus helpen met het boeken van de voordeligste en comfortabelste vluchten naar Tokyo, maar bijvoorbeeld ook met een meet en greet met een echte geisha. Neem contact met ons op als we u van dienst kunnen zijn.

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ:

De grenzen van Japan zijn lange tijd gesloten geweest voor buitenstaanders. Hierdoor heeft de cultuur van Japan zich zodanig weten te ontwikkelen, dat het eigenlijk nergens anders mee te vergelijken is. Leer de typische Japanse cultuur kennen met deze prachtige reizen, korte tours en excursies.

Meerdaagse tours en dagexcursies om kennis te maken met het echte Japan!

Koyasan (Mt. Koya)

2-daagse tour Koyasan wordt beschouwd als een van de meest heilige plekken van Japan en het sfeervolle plaatsje huisvest Japans grootste begraafplaats, Okunoin. U overnacht in een klooster en u zult zeker traditionele monniken tegenkomen als u de tempels en begraafplaatsen bezoekt.
Lees meer

Kumano Kodo Pelgrimsroute

5-daagse tour De dichtbeboste heuvels en bergen van het Kii schiereiland zijn de thuisbasis van de historische routes van de Kumano Kodo. Pelgrims hebben eeuwenlang deze kronkelende paden gevolgd, op weg naar de drie grote heiligdommen van Kumano – Kumano Hayatama Taisha, Kumano Honu Taisha en Kumano Nachi Taisha.
Lees meer

Theeworkshop in Uji

Rondleiding Uji met gids met thee workshop Voor thee liefhebbers is deze rondleiding een echte must. Niet alleen kunt u zelf thee en andere producten met theesmaak proeven. U kunt zelfs uw eigen thee maken. Ontdek deze parel van Japan, verscholen achter de Uji rivier op steenworp afstand van Kyoto.
Lees meer

Sumo!

Sumo wedstrijd of training meemaken Ontmoet de reuzen van Japan tijdens een sumo ochtend training of woon een sumo wedstrijd bij en juich de favoriet toe. Sumo is een integraal onderdeel van Japan dus als u Japan echt wil leren kennen dan mag deze ervaring niet ontbreken.
Lees meer

Maiko meet and greet

Ontdek de wereld van de geisha's in Kyoto Wilt u achter de sluiers van Kyoto gluren en de Japanse cultuur intens ervaren tijdens uw verblijf in Japan? Wat is er Japanser dan een geisha of maiko te ontmoeten? Leer alles over deze levende kunstobjecten tijdens de maiko meet & greet.
Lees meer
Tonijnveiling In Tokio

Izakaya Extravaganza

Izakaya Extravanganza met gids en tonijn veiling Volg onze expert naar deze geheime Izakaya en maak een tonijnveiling van dichtbij mee. Een unieke ervaring voor mensen die alles uit hun Japan reis willen halen.
Lees meer

Ontdek Takayama

Dagexcursie in Takayama met gids Terug naar de Edo tijd in Japan. Dit doet u eenvoudig door met een van onze gidsen Takayama te ontdekken. Alsof de tijd stil heeft gestaan lijkt het of er elk moment een Samoerai te paard de hoek om kan komen!
Lees meer
Back To Top