Ga naar hoofdinhoud

Wil je naar Japan maar heb je vragen?

Laat ons u helpen!

Wij zijn zeer ervaren Japanreizigers en hebben bovendien veel kennis van - en contacten in - de reiswereld. Wij kunnen u dus helpen met het boeken van de voordeligste en comfortabelste vluchten naar Tokyo, maar bijvoorbeeld ook met een meet en greet met een echte geisha. Neem contact met ons op als we u van dienst kunnen zijn.

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ:

Alle reizen van Best of Japan zijn maatwerk. Ter inspiratie hebben wij enkele korte tours voor u op een rijtje gezet, die als ‘bouwsteen’ voor uw reis kunnen dienen.

Hakuba (Japanse Alpen) ski trip

7-daagse skitrip in de Japanse Alpen Voor echte ski liefhebbers is deze skivakantie in Hakuba in de Japanse Alpen een echte must. Volgens kenners is de sneeuw nergens zo goed ter wereld als in Japan. Ze noemen de sneeuw daar niet voor niks Japow. Zie het met uw eigen ogen en beleef de ski trip van uw leven.
Lees meer

Nakasendo Trail

3-daagse tour Deze tour voert u terug in de tijd en in de voetsporen van feodale landheren uit Edo-tijdperk ontdekt u de een van de beroemde ‘Five Routes’.
Lees meer

Koyasan (Mt. Koya)

2-daagse tour Koyasan wordt beschouwd als een van de meest heilige plekken van Japan en het sfeervolle plaatsje huisvest Japans grootste begraafplaats, Okunoin. U overnacht in een klooster en u zult zeker traditionele monniken tegenkomen als u de tempels en begraafplaatsen bezoekt.
Lees meer

Kumano Kodo Pelgrimsroute

5-daagse tour De dichtbeboste heuvels en bergen van het Kii schiereiland zijn de thuisbasis van de historische routes van de Kumano Kodo. Pelgrims hebben eeuwenlang deze kronkelende paden gevolgd, op weg naar de drie grote heiligdommen van Kumano – Kumano Hayatama Taisha, Kumano Honu Taisha en Kumano Nachi Taisha.
Lees meer

Yakushima Eiland

4-daagse tour U gaat ‘Off-the-beaten-track’ wandelen door een mysterieus landschap van uitzonderlijke schoonheid en u kunt baden in een natuurlijke warmwaterbron. Deze tour is tevens een roadtrip over het UNESCO World Heritage eiland Yakushima.
Lees meer

Shimanami Kaido fietsroute

4-daagse fietstour Tijdens deze 70 km lange fietsroute fietst u over indrukwekkende hangbruggen rond de Japanse Binnenzee van eiland naar eiland. U start in Imabari op Shikoku en fietst naar Onomichi op het hoofdeiland Honshu. De Shimanami Kaido fietsroute is bij uitstek geschikt voor de meer actieve reiziger, die ervan houdt in de natuur te zijn.
Lees meer

Naoshima & Teshima: ‘Kunst eilanden’

3-daagse tour De fantastische musea met moderne kunst en de architectuur en landschapskunst geven de op zich al prachtige eilanden Naoshima & Teshima een magische en uniek karakter. U ontdekt ze per e-bike!
Lees meer
Back To Top