Ga naar hoofdinhoud

Wil je naar Japan maar heb je vragen?

Laat ons u helpen!

Wij zijn zeer ervaren Japanreizigers en hebben bovendien veel kennis van - en contacten in - de reiswereld. Wij kunnen u dus helpen met het boeken van de voordeligste en comfortabelste vluchten naar Tokyo, maar bijvoorbeeld ook met een meet en greet met een echte geisha. Neem contact met ons op als we u van dienst kunnen zijn.

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ:

Japan heeft zoveel verschillende regionen met allen een andere uitstraling. Van hypermodern in Tokyo tot ultra traditioneel in Kyoto of Takayama. Ontdek de belangrijkste steden van Japan en ga verder dan de gemiddelde reisgids.

Ontdek de Japanse steden

Ontdek Hiroshima en Miyajima

Dagexcursie naar Hiroshima en Miyajima met gids Onze gids neemt u mee naar bijzonder Hiroshima en Miyajima. Deze stad die in de Tweede Wereldoorlog op ieders netvlies kwam, heeft veel te bieden. Het nabijgelegen eiland Miyajima is een pareltje en huisvest de meest beroemde torii poort van Japan .
Lees meer

Ontdek Takayama

Dagexcursie in Takayama met gids Terug naar de Edo tijd in Japan. Dit doet u eenvoudig door met een van onze gidsen Takayama te ontdekken. Alsof de tijd stil heeft gestaan lijkt het of er elk moment een Samoerai te paard de hoek om kan komen!
Lees meer

Ontdek Kyoto in 1 dag

Dagexcursie in Kyoto met gids Waan u even in een andere wereld en dompel u onder in de cultuur van Kyoto. Onze Nederlands sprekende gids zorgt dat u compleet in de watten wordt gelegd en alle hoogtepunten ervaart die deze geweldige stad te bieden heeft.
Lees meer

Ontdek Osaka in 1 dag

Dagexcursie in Osaka met gids Onze gids leidt u rond in bruisend Osaka. Zie alle hoogtepunten van de stad zoals het historisch kasteel Osaka-Jo, de ijzeren 'mini-Eiffeltoren' Tsutenkaku Tower. Geniet van het panoramische uitzicht vanaf de Umeda Sky Building en nog veel meer.
Lees meer
Back To Top