Skip to content

Wij verzorgen graag jouw reis naar Japan!

Wij zijn Joan, Liesbeth en Hans en wij zijn zeer enthousiaste Japanspecialisten. Wij kunnen je niet alleen helpen met het reserveren van comfortabele vluchten, accommodaties en vervoer, maar we adviseren je graag over wat je waar kunt beleven. Neem dus contact met ons op voor informatie of inspiratie voor jouw reis naar Japan, of voor een offerte.

Wij zijn Joan, Liesbeth en Hans en wij zijn zeer enthousiaste Japanspecialisten. Wij kunnen je niet alleen helpen met het reserveren van comfortabele vluchten, accommodaties en vervoer, maar we adviseren je graag over wat je waar kunt beleven. Neem dus contact met ons op voor informatie of inspiratie voor jouw reis naar Japan, of voor een offerte.

Matcha Ceremonie

Theeworkshop in Uji

Rondleiding Uji met gids en theeworkshop Voor theeliefhebbers is deze rondleiding door Uji een echte must. Niet alleen kun je zelf thee en andere producten met theesmaak proeven, je kunt zelfs je eigen thee maken. Ontdek deze parel van Japan, verscholen achter de Uji-rivier, op steenworp afstand van Kyoto.
Tokyo, Sumowedstrijd

Sumowedstrijd

Sumowedstrijd of training meemaken Een sumowedstrijd in Japan meemaken? Of een sumotraining? Juich de favoriet toe en zie de reuzen van Japan van dichtbij. Sumo is een integraal onderdeel van Japan, dus als je het Land van de Rijzende Zon echt wilt leren kennen dan mag deze ervaring niet ontbreken.
Japan-specialist Hans Met Een Geisha In Kyoto

Ontmoet een geisha in Kyoto

Ontdek de wereld van de geisha's in Kyoto Een geisha in Kyoto ontmoeten tijdens je rondreis door Japan? Het is een unieke ervaring. Gluur achter de sluiers van Kyoto en leer alles over deze levende kunstobjecten tijdens de maiko meet & greet.
Kyoto, Markt

Kyoto Food Tour

Historische food tour Kyoto met gids Tijdens de Kyoto Food Tour ervaar en proef je wat Kyoto te bieden heeft nadat de zon onder is gegaan. Een lokale gids neemt je mee naar zijn favoriete plekjes op een tour waarbij je je een weg eet (en drinkt) door enkele van Kyoto’s beste restaurants die wat meer verscholen liggen. Je kunt kiezen tussen een Deluxe Food Tour, een Superior Food Tour, of een Standard Food Tour.
Osaka, Takoyaki

Osaka Food Tour

Food Tour Osaka met gids Tijdens de Osaka Food Tour ervaar en proef je wat voor lekkers Osaka te bieden heeft nadat de zon onder is gegaan! Een lokale gids neemt je mee naar zijn favoriete plekjes op een tour waarbij je je een weg eet (en drinkt) door enkele van Osaka’s beste restaurantjes op de street food scene van ‘Japan’s Kitchen’. Je kunt kiezen tussen een Deluxe Food Tour, een Superior Food Tour, of een Standard food tour.
Izakaya In Tokyo, Tonijnveiling

Tokyo Izakaya Extravaganza

Izakaya Extravanganza met gids en tonijnveiling Volg onze expert naar deze geheime izakaya in Tokyo en maak een tonijnveiling van dichtbij mee. Een unieke ervaring voor mensen die alles uit hun reis door Japan willen halen.
Miyajima

Ontdek Hiroshima en Miyajima

Dagexcursie naar Hiroshima en Miyajima met gids Onze gids neemt je mee naar bijzonder Hiroshima en Miyajima. Deze stad die in de Tweede Wereldoorlog op ieders netvlies kwam, heeft veel te bieden. Het nabijgelegen eiland Miyajima is een pareltje en huisvest de meest beroemde torii poort van Japan .
Takayama

Takayama Tour

Dagexcursie in Takayama met gids Reis tijdens onze Takayama Tour samen met een van onze gidsen terug naar de Edo-tijd. In de straten van dit authentieke stadje lijkt de tijd te hebben stilgestaan en kun je je zomaar voorstellen dat er elk moment een Samoerai te paard om de hoek kan komen!
Kyoto, Fushimi Inari Shrine

Ontdek Kyoto in 1 dag

Tour Kyoto met Nederlandssprekende gids Tijdens deze tour door Kyoto waan je je even in een andere wereld. Onze Nederlandssprekende gids legt je in de watten en neemt je mee naar alle hoogtepunten van de stad; van gouden tempels tot rode torii.
Osaka Tower

Ontdek Osaka in 1 dag

Tour Osaka met gids Tijdens deze tour door Osaka ontdek je samen met een gids alle hoogtepunten van de stad, zoals het historische kasteel Osaka-Jo en de ijzeren 'mini-Eiffeltoren' Tsutenkaku Tower. Geniet van het panoramische uitzicht vanaf de Umeda Sky Building en nog veel meer.
Hakone, Mt Fuji Gezien Vanaf Lake Tanuki

Hakone Hike

Dagexcursie in Hakone met gids Hakone Hike: wandel langs prachtige meren en door de bergen rondom het slaperige onsen-stadje Hakone. Onze gids laat je alle hoogtepunten zien en met een beetje geluk laat Mount Fuji ook haar gezicht even zien.
Kamakura

Kamakura Tour

Dagexcursie in Kamakura met gids Kamakura is de bakermat van het Shogunaat. Tijdens onze Kamakura Tour fiets of wandel je door dit prachtige kuststadje bomvol historie, samen met een gids. Vergeet niet om een fotootje te maken voor de grote boeddha!

GA DIRECT NAAR:

EILANDEN:

085 - 004 6606
info@bestofjapan.nl
Back To Top